Mergi la conţinutul principal

GRĂDINIȚA NOUĂ SE FINALIZEAZĂ

 

Domeniul Educației este prioritar pentru dezvoltarea orașului Ștei, iar construcția noului edificiu destinat copiilor, care va avea 56 de locuri, se va finaliza până la sfârșitul acestei luni.

 

Proiectul „Reabilitare și conversie clădire existentă în grădiniță” are o valoare de 1.892.155 lei, este finanțat din fonduri europene, prin POR și prevede conversia fostei Centrale Termice 4 și transformarea ei într-o grădiniță.

 

Sălile de curs modulare permit efectuarea activităților în sistem autonom, pentru fiecare clasă, sau desfășurarea unor activități desfășurate în spațiul comun, generat prin retractarea pereților din panouri mobile.

 

Un lucru îmbucurător este faptul că în ultimii doi ani numărul copiilor de la grădiniță a crescut cu 25 %, iar a celor de la creșă s-a dublat.

 

Ne propunem, împreună cu locuitorii, să facem din Ștei un oraș atractiv, în care condițiile de viață ale populației să fie la standarde cât mai ridicate, iar copiii sunt un grup țintă prioritar pentru politicile publice ale guvernării noastre, în Ștei.