Mergi la conţinutul principal

CONFERINȚA DE LA ȘTEI A PĂRINTELUI PROF. UNIV. DR. STELIAN TOFANĂ, DE LA FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ DIN CLUJ-NAPOCA, A SUSCITAT UN LARG INTERES PUBLIC.

Duminică, 30 Iulie, în sala mare a Casei de Cultură Miron Pompiliu din Ștei, părintele Stelian Tofană a avut o prestație specială, foarte emoționantă, abordând o temă de actualitate: „Ce ne spune Biblia despre Maica Domnului”?

 Timp de două ore, prezentarea, dar și întrebările puse la finalul întâlnirii, au prezentat un interes deosebit pentru publicul care a participat număr mare la acest frumos eveniment, organizat de către Parohia Ortodoxă Ștei, în colaborare cu Primăria Ștei.

Îi mulțumim, părintelui profesor, pentru participarea la acest eveniment, dar și părinților preoți, Gheorghe și Adrian, care împreună cu Primăria Ștei au reușit să organizeze un eveniment de excepție, apreciat de către șteieni!

Mulțumim, tuturor participanților, care au constituit o asistență interesată de prezentare, dar și interactivă, prin întrebările și discuțiile din ultima parte a evenimentului!